Tju

Julen är nu över, vill verkligen inte se julmat på ett bra tag nu. Har varit trevligt med jul men man börjar bli less:)
På lördag firar vi in det nya året. Blir förhoppningsvis väldigt trevligt, kvällen kommer spenderas i Bygdsiljum med dom vanliga typ=)

Sängen väntar nu ivrigt på mig så ska lägga mig och se världens bästa serie. Sopranos.


Night.
Jesper

God jul!

Hej,det var nu länge sedan jag skrev nått här på bloggen men ska väll försöka skärpa mig lite nu ialf!
Gårdagen spenderades hos linus med ett par härliga grabbar,vi spela på bingo och drack nån 3.5a men annars låg man bara där och försökte känna lite julkänsla vilket jag egentligen aldrig gjorde :(
Dock så har jag nu efter den 2a skinkmackan börjat tagga upp lite och blir mer sugen på julklapparna!
Julen kommer att spenderas i innansjön från 12-6 sen när man fått öppna julklapparna och ätit god mat så drar vi till Mora för att vara med andra sidan av släkten som då samlats hos farmor.
Ajja måste slå in de sista paketen men ni får ha det så bra och vi får hoppas att vi ses på lovet! :)

Dock inga jullåtar men ett par bra låtar i alla fall:
 kid cudi-marijuana Karmin- super bass cover Kid cudi- Pursuit of happiness

Godnatt!

Tisdagen har varit väldigt soft. 10 bussen in till stan. Hade lektion i mindre än 15minuter, ombyggnationer och annat skit stoppade våran lektion, men jag klagar inte:) Hann åka hem med 5 över 1 bussen, riktigt nice men känns ändo som en ovärd skoldag;D

Har även beställt studentmössan idag. Satan vad taggad jag blir på studentveckan när man börjar tänka på det alltså, inte allt för länge kvar nu heller:)
Dock inte så megataggad på att gå ut skolan och börja jobba. Känns bara jobbigt, 7-4.. ush.

Slutpriset blev iaf nånstans runt 1000kr för en jävla mössa. Följde med nått litet champangeglas osv. Men ändo riktigt dyrt, och då hade jag långt ifrån de dyraste tillvalen.
Imorgon är det sista skoldagen sen väntar jullov och trevligheter. Ska passa på att köpa de sista julklapparna efter skolan också, blir skönt att få det bortgjort:D



Biggie smalls!

- 1990 Nånting

Lördagen är nu över och är endast ett minne blott. En kväll som jag trodde skulle suga då paniken kom krypandes när jag inte visste vad fan som skulle hända i Burträsk. Klarar inte av att sitta hemma en helgkväll och inte göra nånting. Går bara inte, fruktansvärt jobbigt.

Iallafall så slutade det med att jag följde med och såg bio. Sherlock Holmes 2. Väldigt bra film, även om jag inte sett 1:an ännu. Men kommer att göra det efter att ha sett denna.
Bland ett hundratal andra åskådare satt iallafall jag, Linus, Ante, Jon och Dennis. Trevligt! :)
2timmar senare satt vi på krysset. Köpte ett buremål, och i vanlig ordning ångrar man sig efter att ha ätit upp skiten. Bortkastade pengar? Ja kanske.

Klockan är nu Söndag och sängen väntar. Imorgon blir det förmodligen att se BHC klockan 2, skulle tydligen vara ett jävla tjohej med utlottningar och gratis glögg och grejjer, sweet! :)




Avslutningsvis bjuder jag på en bild  med inte allt för bra kvaltét från kräftfisket i sommras. Jag Andreas och Alle skulle ta en genväg hem till Lillis. Halvägs kom vi på idén att sova mitt på ängen istället.
På nått jävla vänster tog vi oss iallafall hem till Lillis där natten spenderades.

Jesper.





tjatjatja

tjenare allihope..
har varit en kul kvälll med spfl på stocken stugan! :D
börjar bli lite lulligt så säger sovgott :)
vi ses!
Säger tack till Jeppe för skjutsen hem!:)

//jp

Länge leve längesen, som jag minns det var det lätt. Även när jag trillade omkull

Ja vad har jag att skriva då? Inte mycket alls, har precis suttit och lyssnat på lite olika downers för att bli trött och kunna sommna ikv:)

Dagen har inte erbjudit speciellt mycket. Hade sovmorgon imorse så det blev 10 över 10 bussen. Kan dock inte påstå att jag är piggare trots sovmorgon, jag blir fan bara tröttare av det;s Var riktigt kämpigt att ta sig upp, men en bidragande faktor är förmodligen träningsvärk + en jävla förkylning.

Sen jag kommit hem från skolan har jag inte åstadkommit mycket. Typ käkat, legat i soffan och suttit här framför datorn och nött musik.
Har även börjat tagga igång inför nyårs, har ju hållt mig nykter ett tag nu och sparat pengar, så på nyårs blir det förmodligen dyröl:D Jag hoppas och tror att det blir jävligt trevligt, är lite orolig över att det är så pass lite folk som anmält sig dit dock. Tror det är runt 20 eller nått sånt. Men får hoppas att lite fler folk ansluter så man kommer över 30 iallafall:) Är ju somsagt på siljegården i Bygdsiljum, så jag tror många stadsbor osv tvekar med tanke på skjuts och liknande.

Annars har jag väl inte så mycket mer att dela med mig av, lite ångest över att inga julklappar är köpta ännu. Men har funderat ut det mesta av vad jag ska köpa så det är nog lugnt:)

John har förklarat för mig hur man får in youtube-klipp på bloggen så nu har jag fattat det, bjuder därför på en skön låt som jag lyssnade mycket på för många år sen, som jag nu på senare dar kommit på igen.



Nas - Surviving the times


Godnatt
Jesper.

Jamenduja.

Tjenare bloggen, äntligen är det söndag och den så trevliga söndagsångesten är då inte att leka med..
Igår var jag med ett antal vänner och åkte madrass och grillade.
Måste säga att jag är himla nöjd över helgen, både för att jag varit nykter vilket är himla underskattat och att jag i princip gjort något hela helgen och därför hållt mig borta från datorn.
Veckan såg väll ut något såhär:
  • Fredag: Noa kom til mig sen så for vi till forsman ocg såg film och tog det allmänt lugnt.
  • Lördag: Blev en morgon med jobb men som tur var så var det ganska så lugnt och skönt på Järn och Färg. Efter att jag sedan kommit hem och ätit osv så for jag och några till mejeritet och åkte madrass, vi blev alla rätt så fort less på detta så då for vi till forsman och grillade,skämtade och så vidare.
  • Söndag: Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls utan har endast vilat! Ikväll blire att fara till stan för att äta och sedan se hockey.
Har i alla fall varit en väldigt trevlig och skön helg.    //Jp

05.49

Har precis äntlingen kommit innanför dörrarna.

Kvällen började med madrassåkning i mejeribacken där vi åkte madrass, pulka, stjärtlapp osv:P Var inte allt för ball efter ett tag, så Robin sa att vi skulle dra till hans grillkåta och softa och grilla:D Sagt och gjort stack vi mot Bygdsiljumvägen. Men problemet var ju att biljäveln inte starta så det blev för tjejerna och John att putta igång den(vilket senare skulle visa sig att inte vara första gången.)

Vi plumsade fram till Forsmans grillkåta och efter en hård kamp fick Robin eld på blötveden och var snabbt framme med förslaget om att göra pinnbröd:D
Robin gick in och visade sin femenina sida och bakade ihop en smet som skulle eldas och bli pinnbröd, mycket gott!
Jag hann dock inte njuta av det allt för länge innan Bobby ringde och berättade att BHC:arna var hemme och det var dags för mig att agera chafför till stan.

När jag ska dra mig ditåt startar såklart inte bilen nu heller så springpatrullen fick rulla igång den igen..
Efter ett tag när jag hämtat upp allt folk och varit tvungen att rulla igång bilen ännu en gång var vi äntligen påväg mot stan.

Lämnade av dom där och rattade hem mot Burträsk igen. Hinner inte mer än att komma hem då Robin frågar om jag kan hämta hans Mor&Far i Bygdsiljum.
Så jag drog dit, hämtade upp dom på Martinsons där det var partaj. John följde med som sällskap, trevligt!

När jag skjutsat hem dom får jag lite viltid här hemma vid datorn och drar sedan vidare mot stan för att hämta hem folket igen.
Problemet var ju dock att bilen skulle igång igen. Fick väcka morsan och farsan som fick hjälpa till att putta igång bilen. Tilläggas bör att båda två sprang runt i morgonrock - klockan 02:00.

Kör iallafall till stan, parkerar utanför kungsgrillen och hämtar upp allt folk. Packade in bilen och Dennis sommnade snabbt i skuffen.

Sen var det Shell och French hotdog. Blev lite rörigt därinne med mycket folk och Bobby tappade bort börsen men hittade till slut igen den.
Självklart fick vi putta igång bilen då också eftersom den återigen vägrade starta annars.

Efter att ha skjutsan hem alla står jag själv mitt i byn klockan 5 och ska ha igång biljäveln, men i helvette att den tänkt starta. Efter att förbarmat mig själv i 15minuter går den äntligen igång!!!:D

I övrigt en trevlig kväll:)

Så nu sitter jag här och längtar nått otroligt över att få sova, Godnatt!
Jesper.

Här är en stor anledning till att inte snusa, mysigt att vakna upp i en pöl av snussaft! Bilden är knäppt i hotellrummet i Turkiet. Gärningsmannen är antingen Linus, Ante eller Larsson

Cotton

Fredag, och helgen är återkommen. Naturkunskapsprovet gick väl ändo hyfsat, får nog ett G iaf:) Sedan spenderade jag lunchen med klassen på Tattung, sjukt gott:D

Kvällen har bestått av en jävla massa bilkörning i snöovädret och sedan häng hos Forsman. Vintern är på riktigt här nu, satan vad snö som kommit idag alltså, väldigt nice! Hos Robin var vi Paue, Johanna, Frida, Jenka, Anki, Lowa, Noa och John. Har säkert glömt nån, förlåt!

Vi såg iaf Huvudjägarna. Förbannat bra film som jag rekomenderar till alla som inte sett den. Efter filmen var alla snabba på att bestämma att snöbollskrig var nästa punkt på listan. Ingen hade väl speciellt bra kläder men likförbannat sprang alla runt i djupsnön för att dränka varandra:D

Kul kväll som avslutas med ett glas Julmust och ett äpple. Duger bra!

Fred ut kamrater och ickekamrater
Jesper.

http://youtu.be/CBI3JzftLWo
Har fan inte lärt mig hur man får in klippet på bloggen, trots att John tidigare visade, så ni får helt enkelt kopiera och klistra!

Torsdag

Dagen började med halsont och helvette. Var snuskigt otaggad på skola, men pallrade mig dit. Hade 2 lektioner som bestod av film, och den andra i stort sett ingeting:D
Sen slutade vi och övriga Skellefteå(?)
5över1 bussen hem och Victor hade tandläkartid i Burträsk så han följde med mig hem och hängde här ett tag, sweet!

Efter att han drog har jag sovit i 2timmar och ska nu ta tag i pluggandet på Naturkunskapen som vi har prov på immorn. Fyfan, vi har nästan aldrig plugg så det är extra drygt när vi väl får det.

http://www.youtube.com/watch?v=Jsj-37UrxeM
Liquido-Narcotic


Over´n out.
Jesper

Fuk

ARGGHH.. fyfan för skola!
sovit 3tim och nu tacklas jag med matten + att jag borde börja plugga på litteratur provet som är imorgon om jag nu ska fara dit..
Tog dock emot när vi endast har 1 lektion + att jag inte kan ett skit :(
Vill ha 100dagars helg. // jon

:D

Såg precis att även Jp gjort en inlägg under kvällen. Så glöm det jag skrev här under, "Att visa att vi lever"

Bloggen laggade som vanligt så Johns inlägg syntes inte då jag gjorde mitt =D

Rubrik-

Har inte orkat/haft tid att skriva nått.
Har fan inget att skriva nu heller.
Gör detta inlägg för att visa att vi lever.

Blir nått coolare här framöver!

Emil och Noa poserar snyggt framför kameran:) Detta var från nått slags "förkrök" i Piteå med ett gäng sköna typer från kalix(?) Killen som syns till hälften var bartender på mallorca. Han fick det att låta som världens drömjobb när han snackade om det, inge jävla 7-4 slit.

Aja, tare lugnt.
Jesper.

Gifte!

Hej,idag tog jag för andra gången denna vecka 12 bussen till skolan. Den här veckans schema är helt sjukt chill med 3 sovmornar och 2 kortdagar och då räknar jag med torsdagen då vi endast har 1 lektion! ;)

Dock sitter jag ändå här med en sån satans ångest över hur jag ska klara matte b och få godkänt på provet på fredag. Det var i alla fall allt jag hade att skryta om idag men ska försöka skriva så fort jag kommer på nått mer.

Började även fundera lite på hur vi skulle kunna få fler läsare här på bloggen och det enklaste sättet vore väll om någon ville länka oss ( akkuratakkurat) på sin blogg så kunde vi länka er med. :D
Tjänster och gentjänster, om någon känner sig sugen så är det bara att skriva på Facebook eller [email protected] :D
//jp

.

Fuck

John P, Husvärden.

Har haft en trevlig kväll hos John som han skrivit här nedanför. Det började hos Petter där även Virre var. John kom dit, så vi hängde där ett tag och sedan drog vi oss mot Kiosken innan det stängde.

Sen drog vi hem till Jp och slappa vid teven och såg South park. Chips och fanta på det dessutom, riktigt nice:D Vi varvade teven med att springa upp till datorn då och då.

Senare kom Paue, Widde och Johanna förbi så vi parkera oss framför teven men ingen kollade nog ens på tv;n. Alla satt och snackade skit om alla och det var sjukt kul att höra diverse skvaller och annat skit.
Aja, det jag kom fram till var att det var en rolig och soft kväll iaf :)

Orkar inte skriva mycket mer än så. Ska slå på Sopranos nu och försöka få lite sömn, Godnatt. =)
/Jesper
Har faktiskt en bild från kvällen som jag inte orkar för över på datorn nu, så Kurt får duga.

En bild från Turkland. Petter Wikströms hand som helt rätt ger Kurt Cobain tummen upp.

Ska sluta kolla på turkiet bilderna, blir så förbannat sugen på att dra dit igen.

En krans av vinst!

Ännu en lugn och fin helg har gått vilket känns välidgt skönt! :D
ikväll har jag och några till varit hos mig och egentligen bara sett på tv, snackat skit och sedan skrattat åt dem vi snackat skit om.
Imorgon blir det en pluggardag vilket jag verkligen behöver för att inte kugga i alltför många ämnen.
Måste faktiskt säga att mina slacker dagar är över och börjar nu återgå till att vara den MAN jag är!



Börjar bli riktigt störd på 2 saker måste jag säga.
1: Att man bara kan få många visningar om man spammar på typ ansiktsboken.
2:laggiga datorer. Sovgott och ha en fortsatt trevlig helg.
// the MAN aka John

Tcho!

Tja, Idag är det en ny dag med nya möjligheter.
Jag tänker nu informera er alla om en tävling. Den som skickar in den bästa nakenbilden eller ger mig mest godis vinner en heldag med Jp the man cool och frän.
Erbjudandet gäller endast för idag så skynda och fynda.

Sömn

Vaknade precis upp i datastolen, med kinden på tangentbordet. Gissningsvis har jag sovit i den 2-3timmar.
Hade tänkt tjäna lite pengar under natten genom att vara fyllechaffis. Det ända som hände dock var att jag blev fattigare  eftersom snuten stoppa mig för att bilen var oreggad, obesiktad och oförsäkrad och såndär skit. Så det blev körförbud och jag skulle inte får köra därifrån. Men jag väntade tills dom dragit sen for jag och hämtade fyllskallarna ändo. Dessutom var Poliserna jävligt otrevliga fasst jag betedde mig väldig trevligt osv. Så nu inväntar jag en saftig böteslapp i postlådan.

Och som pricken över i:et så blev det bara 3st som skulle ha hämtning, Robban, Emil och Bobby. Istället för 6 stycken då nån fixa annan skjuts eller stanna i stan. Dessutom hade inte Robban några lösa pengar så 200kr skrapa man ihop för att dom var så lite folk.. Hade jag vetat att dom bara var 3 hade jag akdrig hämtat dom.
Dock ska jag påminna Robban på 100lappen och hoppas att han kommer ihåg nått eftersom han var
relativt(Jävligt)Onykter.

Iaf så åt jag tidigare under kvällen på scandic med alla anställda på kiosken, trevligt och gott.

Ska gå och lägga min nu och få lite skönhetssömn.

Min nya skidjacka som jag hämtade ut idag, riktig nice. Får hoppas den håller sig vit hehe;D

Aja, Godnatt, Jeppe checkar ut.

Woopwoop

Jajjemen då var nästan en till vecka av skit genomförd, endast fredagen kvar!
Måste verkligen säga att spfl är en linje med en jävla massa plugg.. tror inte jag hade gått linjen om jag vetat hur det låg till.
Jag tror att om jag fick välja om skulle jag gått bygg eller liknande men nu när man ändå gått nått år så är det väll bara att kämpa på. :D
Hoppas ryssarna som rör sig runt Btk får penis i anus! :D Nu blir det plugga och spela dator.

RSS 2.0