Det finns en annan sida.

Lördag, tror rykterna sa att det blir häng hos böte ikväll. Blir väl förmodligen gamla vanliga med chips/godis och nån film. Dålig fantasi? Ja kanske.

Andra tag blir det nästa helg, ska vara fruktansvärt onykter, börjar vara på tiden! Emil ska firas, 19 jordsnurr blir pajken på fredag;D



Skööön låt.

Jesper:)

snas

Tjenixen världen, sitter och känner lugnet med Ante L i mitt rum och även Jespero manero kom hit nu.
Efter en rätt så jobbig vecka så är jag helt dyngslut och ska bli skönt med ännu en lugn och skön helg.
Ikväll blir det att fara och se film någonstans och äta massa godis :)

7dagar

Slänger upp några bilder från Alanya förra sommarn. BADANG!




Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Finns väldigt mycket mera. Dom flesta andra bör förmodligen cencueras för att visas för allmäneheten. Jag har inte heller alla bilder på datorn, utan de flesta finns på andras mobiler/kamerer:)

Underbara tider var det i varje fall, onykter dygnet runt i en vecka utan worries:)

Peaayze
Jesper

Jonnepe

ojjojjojj 2 inlägg under samma vecka, skräll!
Idag är jag sjuk pågrund av den där isvaken som man blev nertvingad i men jag har jag i alla fall hunnit göra en himla massa saker!
jag har ätit,sett på tv och sedan förflyttat mig till datorn!
En hemskt rolig och spännande dag!
//Jp

Är ren len

Måndag immorn. Ny vecka, nya möjligheter. Suttit hemma i princip hela helgen, så ska förmodligen bli skönt att kömma ut:)

Old bild som legat och skräpat på datorn. Minns jag rätt är det från mollys i sommras, good times:)

Ågren vägrar gå.


Nu, ut och jogga.
Jesper

Hello

Tjenare bloggen! 
Jag är nu tillbaka i bloggvärlden och är redo att ta den med storm!
Efter ett antal meddelanden av min kära kollega och några trakasserier på bussen tar jag nu fingret ur a..s och skriver ett inlägg!
Sen lovet så har veckorna gått rätt fort, detta beror nog på att skolan har lugnat sig lite för tillfället och har då gett en tid att chilla lite mer en vanligt!
Helgerna har också varit bra! lugna men bra med poker och ett antal filmkvällar lite här och där. Känns som att livet flyter på rätt bra i allmänhet och det ända som man kan känna lite ångest över är morgondagen som som bringar "hopp i liten isvak"! Kan inte påstå att det kommer bli tråkigt och jag var väldigt sugen på att göra det för några veckor sedan men nu när det sakta men säkert närmar sig så börjar jag känna lite obehag.
Först och främst är det ju förbannat jävla skit kallt att hoppa ner i vaken i överhuvudtaget men det värsta kan nog vara att också måsta byta om och grejjer ute på isen! Kan tänka mig att man kommer vara i chock när man börjar blir nerkyld i vattnet och sen kommer paniken när du står dyngsur och krampig och ska ta av sig kläderna, torka sig och byta till ombytet i minus grader.. Ajja är bara att känna lugnet och värma sig inför morgondagen efter som det imorgon garanterat blir mppp.
Haha, känns verkligen som att man kommer plågas!
Inför helgen så väntas antingen poker i Renfors hos Hakana eller lagfest.. vet dock inte riktigt vad jag kommer välja pga "dåligt med utrustning" men vi får väll se :D
Men,men nu får ni alla kära bloggtaps sova så gott så hörs vi någon annan dag. // Jonnepe
Olika kvällsfösare:


Smutsfolk.

John verkar aldrig få tummen ur röven och lägga iväg ett inlägg så jag får hålla bloggen vid liv. Veckan började väl ganska bra ändo, hade indivuella på Balder och trodde aldrig jag skulle hitta till salen. Men tog endast 1-2minuter så hitta vi dit=} Sen hade vi verkstad resten av dagen, soft!

Helgen var väldigt lugn för min del, fredagen spenderades hos John i mora med massa grappar. Poker och tv var väl ungefär vad vi gjorde, Noa kammade hem potten med sin vanliga tur. Vinsten var ett par 20lappar;D

Lördagen var jag hemma hela dagen, förutom en kort visit till Sjöbotten av alla ställen dit jag körde min bror som skulle festa:) Sen blev det soffläge och film! Medans dom flesta polarna drog till krogen stannade jag alltså hemma och sparade pengar, wohoo:D Har inte varit ut på ett tag, duktig som jag är:)


Avnjöt precis denna nattmacka. Fruktansvärt god, kräftor, sallad och vitlöksdressing:)


Nu väntar sängen och morgondagen.
Godnatt!
Jesper

Labyrint

Efter att ha blivit påmind om att jag har en blogg får jag lov att droppa ett inlägg. Har tyvär inget roligt att dela med mig av, orkar inte ladda upp bilder från mobilen till datorn heller så blir nog ett tråkinlägg.

Ja, jullovet är över. Började om skolan idag och det var lite upp&ner. Skönt att få lite struktur i livet igen, sovde en hel del på lovet, vände dygnet så in i helvette. Men samtidigt jobbigt att stiga upp på mornarna och allt det där.
Blev en riktig mjukstart på skolan, hade endast en lektion idag. Religon. Våran flummiga lärare drog igenom buddhismen. Verkar vara en soft religon, typ sitta och meditera och sånt, haha=D

Är precis hemkommen från Skellefteå där jag varit och tränat. Klockan har nu blivit Torsdag så jag ska lägga mig och se nya avsnittet av Californication och få lite välbehövd sömn.
Ska uppdatera bättre nu när lovet är över och rutinerna är tillbaks. Lovar mer bilder o shit. Får hoppas John tänker likadant:)

Astro;D

Peayze!
Jesper

Nytt år

Gårdagen var väl trevlig, vi började hos Boström strax efter 12 på dan. Lirade NHL, lyssnade på musik och lirade ölspelet. Vi var nånstans runt 10pers tror jag:)

Sen drog vi vidare och käkade pizza. Risit som fan med pizza på nyårs, men det var iaf gött:D
Tillslut kom vi fram till bygdsiljum och var där resten av kvällen:D Dock fanns det nån tattare som inte kunde skillnade på mitt och ditt, så en del shit blev snott. Läste just att Erica blev av med 300, och många blev av med alkohol. Bla så blev min captain morgan snodd, tur att jag bara hade kvar 1/5 i den.

Blev lite halvdålig stämming efter att nån börja småbråka lite och runt 1-2 tidenhade några redan farit hem.
Men i övrig en trevlig nyårsafton, har knäppt nån bild som jag inte orkar lägga in på datorn, så de får duga utan!



/Jesper

RSS 2.0