.

Staten det var ett tag sen, men du vet att jag aldrig kommer komma tillbaks igen. Sober är han ärligt nykter färdigbyggd på alla jävla rykten.

17.40 in Mra-city

Tjenare bloggen,nu tänkte jag lite snabbt göra bort att svara på ALLA frågor som frågades på frågestunden...
Frågorna var:
1 - Varför får vi aldrig en bild på vitsvartN ?<3
2 - Hejsan! bira är gott, vad tycker ni? beskriv gärna känslan av att ta sig en bira? :)

3 - Hur går det med brudarna? Ni verkar vara riktiga gopöjkar som har tjejerna springandes efter

4 - Hej JP, varför kallas du vitsvarten? du har ju ganska löjlig "kuk" så att säga ;)

från 1 till 10, hur mycket anstränger du dig när det gäller skolan? lektioner, läxor, prov osv


Svar:
1= Måste tyvärr meddela att den ändas visas då den är i bruk eller i offentliga sammanhang så den kommer nog inte komma upp här.
2=haha,kul med en riktig fråga som om växling!
Nae men är väll ingen finsmakare på det sättet men har inget emot smaken alls utan tycker öl är rätt gott, skillnaden mellan att dricka en cola och "bira" är väll "ruset" av alkoholen och att det kanske känns mer speciellt och mer njutningsfullt att dricka en bira i bastun än om du skulle druckit en fanta exotic även fast det är gott det med! :)
3=Gopöjkarna är singlar så är fritt fram och kan väll inte påstå att tjejerna jagar en men antal sexinvitationer får man väll då och då..! Hö-hö
4=Grejjen är att jag kanske kallade den för vitsvarten i typ 7an för jag påstod att den var lika stor som en svarts (fördomar) fast vit när de andra sa att de hade 30 slak som de börjat säga efter de läst det på fragbite eller nått, så är väll bara mina gamla homies som säger så på skojj sen snappar nått random tap upp det och säger det.
Haha, tycker inte att den ser löjlig ut alls? ända anledningen till att du kan tycka att den ser löjlig ut måste vara om du är en gammjude med omskuren megakuk som har ett speciellt utseende med flätat pubis som du anser är normalt och gör så andras ser "löjliga" ut..^^
Hur mycket jag lägger ut på skolan kommer i omgångar, ibland så lägger jag ner rätt mycket tid på skolan och speciellt om det är viktiga grejjer som prov. Dock så kan jag också vara riktigt slapp och inte bry mig så mycket om nått alls men då slutar det ofta med att man drar ihop nått kvällen innan eller något i den stilen.
Brukar ialf lösa sig rätt bra och är väll en vanlig vg elev.

//JP

 



wupwup

Blir utgång ikväll, är fruktansvärt taggad:)
Kommer förmodligen bränna mina sista pengar jag har ikväll, sen står jag fan på 0. Men men, vad gör man inte för en fylla?

Ni andra får ha en trevlig kväll. Fred ut!


wihoo

RSS 2.0